Dit doen wij

Aankondiging bezuinigingen op aanleg van nieuwe natuur

Geplaatst: 22-11-2022

Loopt u met plannen rond om een landbouwperceel om te vormen naar natuur of ondernemende natuur? De provincie Noord-Brabant heeft onlangs aangekondigd om per 1 januari 2023 flink te gaan bezuinigen op de financiële middelen. Wacht dus niet te lang met het inwinnen van advies.

In veel gevallen vertaalt een groene ambitie als deze zich in de subsidieregeling van het Groen Ontwikkelfonds Brabant (GOB). Maar met ingang van 1 januari 2023 wordt er een subsidieplafond ingesteld voor het provinciale deel van het Natuurnetwerk Brabant (NNB) en ook de mogelijkheid om buiten het NNB beschikkingen af te geven wordt uit de subsidieregeling geschrapt. Dit kan betekenen dat u geen of stukken minder subsidie ontvangt dan onder de huidige subsidieregeling. Een projectplan en aanvraag indienen voor 31-12-2022 kan dan ook lonend zijn. Wacht dus niet te lang met het inwinnen van advies.

Verschel & van Dun is thuis in de huidige regeling en kan de mogelijkheden voor u helder op een rij zetten. Onze rentmeesters en taxateurs staan klaar om u te begeleiden in dit traject. Wij kunnen uw aanvraag met spoed indienen. Wilt u meer weten of heeft u interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@verschelvandun.nl of 013 – 303 18 76.

 

 

Nieuws overzicht