Dit doen wij

Even voorstellen: Simone Baijens

Geplaatst: 02-01-2023

Van Dun Groep bestaat dit jaar 30 jaar. Dat betekent dat er al 30 jaar succesvol wordt gewerkt aan duurzame en praktische oplossingen voor onze klanten in het buitengebied. Vanuit de drie kantoren in Gilze, Someren en Reek wordt kennis en expertise gedeeld omtrent ruimtelijke ordening, ontwerp, bouwkunde, milieukunde, omgevingsrecht, vastgoed, grondzaken en bouwconstructies. Maar wie zijn de mensen die zich iedere dag weer inzetten om uw plannen en ideeën te realiseren? In deze rubriek stellen wij ze aan u voor.

We trappen af met Simone Baijens. Simone is adviseur vastgoed en Rentmeester bij Verschel & Van Dun.

Simone startte op 23 jarige leeftijd bij Verschel & Van Dun en werkt er inmiddels alweer 4 jaar. Ze studeerde Vastgoed & Makelaardij en haalde in 2020 haar rentmeesterdiploma. Ze is verantwoordelijk voor de Ruimte voor Ruimte dossiers. Daarnaast behandelt ze de subsidieaanvragen, begeleidt ze stoppende agrariërs en stelt ze exploitatieberekeningen voor nieuwe ontwikkelingen op. Ze taxeert woningen en agrarisch, nu nog samen met collega Rob Hesselmans als ‘meester’ want ze is nog bezig met het meester gezel-traject. 

De juiste oplossing vinden
‘Succes zit ‘m in het vinden van de juiste oplossingen voor de eisen die de klant heeft’, aldus Simone. Ze zit altijd boven op het nieuws want de uitdagingen zitten vooral in de veranderende regelgeving en er is vaak nog zoveel onduidelijk. In haar werk heeft ze veel contacten met provincies, gemeenten, RVO en Ruimte voor Ruimte. De komende jaren zit de uitdaging vooral in het begeleiden van alle stoppende agrariërs, ze hoopt deze mensen straks zo goed mogelijk te helpen bij de volgende stap die ze gaan nemen. Haar doel is deze stoppers met een goed gevoel de toekomst tegemoet te laten gaan door bijvoorbeeld de juiste herbestemming te vinden voor hun bedrijf.  

Simone is gestart bij Verschel & Van Dun in de binnendienst. Ze heeft zichzelf in korte tijd goed ontwikkeld en is al snel doorgegroeid naar adviseur. Simone: ‘Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen op de onderwerpen die je interesseren. We werken in een klein hecht team waar gezelligheid ook heel erg belangrijk is’.

Heb je een vraag aan Simone? Ze is bereikbaar via e-mail of telefonisch op 013 -303 18 76 of 06 -502 518 43.

Nieuws overzicht