Dit doen wij

Lezing studieclubs

Geplaatst: 10-09-2020

De winter komt er weer aan. Voor de meeste studieclubs hét moment hun leden bij te praten over diverse onderwerpen die hun bedrijfsvoering raken.

Bent u op zoek naar een invulling voor uw studieclubbijeenkomst? Wij verzorgen graag een interessante presentatie voor u, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Hierbij kunnen we ingaan op de actualiteiten rondom wet- en regelgeving, maar ook op de meer praktische zaken op een agrarisch bedrijf. Mogelijke onderwerpen zijn:

  • Actuele wet- en regelgeving
  • Verordening ruimte, BZV en stalderen
  • Interim Omgevingsverordening Noord-Brabant 
  • Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)
  • Brandveiligheid dierhouderij (FSE)
  • NVWA controles (in samenwerking met Goorts + Coppens Advocaten)
  • Grondzaken en vastgoed (in samenwerking met Verschel & Van Dun)

Daarnaast kunnen we in samenwerking met diverse bedrijven en instellingen ingaan op een specifiek onderwerp. De exacte inhoud van het programma wordt uiteraard in overleg met u vastgesteld.

 

Uitgelicht onderwerp: ongediertebestrijding

Naast bovenstaande onderwerpen, die toegelicht worden in onze studieclubfolder, kunnen we uw leden ook informeren over ongediertebestrijding.

Wist u bijvoorbeeld dat u met bepaalde soorten erfbeplanting ongedierte kunt weren op uw erf? Omdat er steeds minder bestrijdingsmiddelen beschikbaar zijn is het goed om op zoek te gaan naar alternatieven. Het weren van ongedierte is onderdeel is van uw bedrijfsvoering en van belang bij het uitwerken van een eventuele uitbreiding of aanpassing van uw bedrijf. Wij praten u bij over de actuele wet- en regelgeving en de APC (Agro Pest Control).

 

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend onze studieclubfolder ontvangen of een presentatie vastleggen? Neem dan gerust contact op met Rud van Herk of Ruud Jansen via rudvanherk@vandunadvies.nl / ruudjansen@vandunadvies.nl of telefoonnr. 0493 745 015. 

 

Nieuws overzicht