Dit doen wij

Hoofdkavel landgoed Hooghuys

Unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen!

Gelegen tussen de Chaamse en Ulicootsche heide, op een unieke locatie in het buitengebied van Baarle-Nassau, ligt landgoed Hooghuys. Op dit moment worden er vijf bouwkavels aangeboden op het landgoed. 

 Deze kavel betreft de hoofdkavel en tevens het pronkstuk van het landgoed. De kavel is gesitueerd aan het einde van de oprijlaan, omgeven door water en beslaat maar liefst 5.000 m2 waarop een woning gebouw mag worden van 3.000 m3. Uniek in zijn soort en omvang, is dit de kans om uw droomhuis op een landgoed te realiseren. De locatie van deze bouwkavel op het terrein zorgt voor rust en privacy, zonder het uitzicht te belemmeren. U kunt vanuit uw eigen tuin het landgoed oplopen, zonder zorg of onderhoud. 

De cultuurgronden zijn deels agrarisch en deels voor bosbouw en natuur in gebruik, en omvatten een totale oppervlakte van ruim 60 hectare. Door de unieke locatie kunt u stijlvol wonen in het landelijk gebied, waarbij u optimaal kunt genieten van rust en natuur. Terwijl de steden Breda, Tilburg en Turnhout (B) nooit ver weg zijn. Daarnaast zijn de voorzieningen van Baarle-Nassau/Hertog binnen handbereik.

Specificaties

Aantal m²: 5000
Plaats: Baarle-Nassau
Prijs: €695.000 V.O.N.

Meer informatie?

Terug naar overzicht