Dit doen wij

Kavel 1 Landgoed Hooghuys

Unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen!

Gelegen tussen de Chaamse en Ulicootsche heide, op een unieke locatie in het buitengebied van Baarle-Nassau, ligt landgoed Hooghuys. Op dit moment worden er vijf bouwkavels aangeboden op het landgoed. 

 Deze kavel betreft kavel 1 van het landgoed.  De kavel is gesitueerd aan een hofje aan de oprijlaan, samen met drie andere kavels. Deze kavel is gelegen aan de voorzijde van het hofje, dus meer richting de weg. De hoofdkavel van het landgoed bevindt zich aan het einde van de oprijlaan.

De kavel is maar liefst 3.000 m2 en mag bebouwd worden met een landhuis van 1.500 m3. Uniek in zijn soort en omvang, is dit de kans om uw eigen droomhuis op een landgoed te realiseren. De locatie van deze bouwkavel op het terrein zorgt voor rust en privacy, zonder het uitzicht te belemmeren. U kunt vanuit uw eigen tuin het landgoed oplopen, zonder zorg of onderhoud. 

De cultuurgronden zijn deels agrarisch en deels voor bosbouw en natuur in gebruik, en omvatten een totale oppervlakte van ruim 60 hectare. Door de unieke locatie kunt u stijlvol wonen in het landelijk gebied, waarbij u optimaal kunt genieten van rust en natuur. Terwijl de steden Breda, Tilburg en Turnhout (B) nooit ver weg zijn. Daarnaast zijn de voorzieningen van Baarle-Nassau/Hertog binnen handbereik.

Specificaties

Aantal m²: 3000
Plaats: Baarle-Nassau
Prijs: €495.000,- V.O.N.

Meer informatie?

Terug naar overzicht