Dit doen wij

Taxatie

Krijgt u te maken met een bedrijfsoverdracht, uitbreiding, verplaatsing of een ander financieringsvraagstuk? En is een juiste waardering van uw vastgoed essentieel? De beëdigd rentmeesters en taxateurs van Verschel & Van Dun waarderen uw onroerend goed voor alle doeleinden en voorzien u van een helder taxatierapport. Door de unieke samenwerking met de specialisten van Van Dun Advies onderscheiden onze taxateurs zich door een uitgebreide kennis van de agrarische sector en de ontwikkelingen in het landelijk gebied.

Taxeren betekent bij ons niet alleen een visuele analyse van uw onroerend goed. Ook een inhoudelijke beoordeling van bijvoorbeeld milieu- en NB-wetvergunningen, bestemmingsplannen, stalinrichtingen en –systemen en omgevingsinvloeden spelen een grote rol bij een reële waardebepaling. Financiers en bancaire instellingen vragen steeds vaker om een dergelijke vakkundige en gedegen waardebepaling. Naast het vaktechnische aspect blijven we hierbij ook oog houden voor uw persoonlijke situatie.

Een juiste waarde, objectief vastgesteld door een gecertificeerd taxateur, is niet alleen van belang bij financieringsvraagstukken, maar ook in discussies met de fiscus, voor de accountant of in gevallen waarbij u te maken krijgt met ruimtelijke ontwikkelingen. Ons advies houdt dan ook niet op bij het opleveren van een rapport. We kunnen u ook bijstaan in een vervolgtraject.

Onze rentmeesters en taxateurs zijn beëdigd en aangesloten bij alle de benodigde erkende taxatieregisters te weten NRVT, REV, NVR en DOBS.

Bekijk alle diensten