Dit doen wij

Is uw beregeningsvergunning op orde?

Geplaatst: 18-01-2021

Staat ons weer een droge zomer te wachten? Controleer tijdig of alle meldingen en vergunningen nog op orde zijn, zodat u klaar bent om op tijd uw gewassen legaal te beregenen.

Afgelopen drie zomers staan ons allemaal bij als zeer warm en droog met hoge neerslagtekorten. Met als gevolg een laag suikergehalte in de suikerbieten, minder snedes gras en ga zo maar door. Beregenen behoort hierdoor inmiddels tot een van de essentiële werkzaamheden op het agrarische bedrijf.

 

Agrarisch beregenen

Ligt uw bedrijf buiten een beschermd gebied en wilt u het onttrekken van grondwater ten behoeve van agrarisch beregenen melden? Wilt u een verplaatsing en wijziging van de tenaamstelling van uw beregeningsput doorgeven? Of heeft u een bedrijfswaterplan nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het afgelopen jaar hebben wij voor ruim honderd cliënten beregening-gerelateerde zaken mogen verzorgen.

 

Meer informatie

De rentmeesters en taxateurs van Verschel & Van Dun staan klaar om u te begeleiden bij uw vraagstukken. U kunt ons vrijblijvend contacteren via info@verschelvandun.nl of via: 013-3031876

 

Nieuws overzicht