Dit doen wij

Nog dit jaar een taxatie nodig?

Geplaatst: 16-10-2020

Verschel & Van Dun is bij uitstek de taxateur van agrarische bedrijven, landelijk vastgoed en wonen. Onze taxateurs onderscheiden zich door een uitgebreide kennis van de agrarische sector en de ontwikkelingen in het landelijk gebied. 

Alleen al dit jaar hebben we meer dan 100 agrarische bedrijven, vrijkomende agrarische objecten, landbouwgronden en woningen getaxeerd voor uiteenlopende doeleinden.

Heeft u te maken met een financiering, bedrijfsoverdracht of fiscaal vraagstuk? En is een juiste waardering van uw vastgoed essentieel? De beëdigd rentmeesters en taxateurs van Verschel & Van Dun voorzien u van een helder taxatierapport. Binnen de Van Dun Groep delen we specialistische kennis op het gebied van de agrarische sector en het landelijk gebied. Hierdoor kunnen wij ook de inhoudelijke beoordeling van bijvoorbeeld milieu- en natuurvergunningen, stalinrichtingen en bestemmingsplannen meenemen in de taxatie. 

Onze rentmeesters en taxateurs zijn beëdigd en aangesloten bij alle benodigde erkende taxatieregisters (NRVT, REV, NVR en DOBS).

 

Meer informatie

Hebt u voor het einde van het jaar nog een taxatie nodig? Neem dan snel contact op met één van onze taxateurs via info@verschel-vandun.nl of 013 3031876.

 

Nieuws overzicht