Dit doen wij

Taxeren voor de toekomst!

Geplaatst: 26-03-2018

Steeds vaker krijgt u als ondernemer of particulier te maken met ontwikkelingen binnen uw bedrijf of woonomgeving waarbij een taxatie wenselijk is, of zelfs wordt verplicht door de betrokken instanties.

Speelt er bij u een bedrijfsoverdracht, -uitbreiding of –beëindiging? Moet er successie betaald worden vanwege een schenking of overlijden? Gaat u een aan- of verkoopbeslissing nemen? Of speelt er een ander financieringsvraagstuk of fiscale aangelegenheid waarbij een juiste waardering van uw vastgoed essentieel is? De beëdigd rentmeesters en taxateurs van Verschel & Van Dun waarderen uw onroerend goed voor alle doeleinden en beschikken over de kennis en kunde om u van een helder waardeoordeel te voorzien.

Vanwege onze specialistische kennis op het gebied van bouw- en milieu in de agrarische sector onderscheiden onze taxateurs zich ten opzichte van de traditionele (allround) taxateur. Daarnaast zijn onze rentmeesters en taxateurs beëdigd en aangesloten bij de benodigde erkende taxatieregisters NRVT, REV, NVR en DOBS, waarvoor permante studie noodzakelijk is. De combinatie van deze uitgebreide praktijkkennis en certificeringen maakt onze taxateurs tot dé specialist waar behoefte aan is bij ondernemers, financiers, fiscus, etc..

Heeft u toekomstplannen of staan er ontwikkelingen op stapel waarvoor een taxatie benodigd is? Bel onze taxateurs gerust om hierover van gedachten te wisselen, of maak een afspraak via 013 - 303 1876.

 

Nieuws overzicht