Dit doen wij

Versterking gezocht!

Geplaatst: 22-04-2021

 

Wie zijn we?

Verschel & Van Dun is een rentmeesterskantoor dat onderdeel uitmaakt van de Van Dun Groep. Samen met onze ruim 50 collega’s zijn we dagelijks op zoek naar kansen en ontwikkelmogelijkheden voor onze klanten in het landelijk gebied van Zuid-Nederland. Agrarisch ondernemers, particulieren, landgoedeigenaren maar ook ondernemers in de overgang van stad naar land maken dagelijks gebruik van onze diensten. 

 

Wat doen we?

De werkzaamheden van Verschel & Van Dun zijn actueler dan ooit te voren! Ons team van rentmeesters en taxateurs adviseert opdrachtgevers over de volle breedte, waarbij grondzaken, ruimtelijke ordening en beheer continu met elkaar verweven zijn. We voeren bedrijfstaxaties uit, begeleiden aan- en verkooptrajecten en we adviseren bij onteigeningstrajecten, planschade, huurbeheer, pacht en erfpacht. Daarnaast ondersteunen en adviseren we grondeigenaren bij de (her)ontwikkeling van hun vastgoed. Denk hierbij aan de herbestemming van (voormalige) agrarische bedrijven, de ontwikkeling van woningbouw, natuur en nieuwe landgoederen en het opzetten van exploitatieberekeningen. Ook begeleiden we klanten bij het indienen van subsidieaanvragen.

 

Wie zoeken we?

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een ervaren adviseur vastgoed/rentmeester-taxateur. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je affiniteit met vastgoed en ruimtelijke ontwikkelingen in het buitengebied en de agrarische sector? Dan zijn wij op zoek naar jou.

We bieden je een laagdrempelige en professionele werkomgeving. Je werkt vanuit onze vestiging in Gilze of Someren binnen een enthousiast team, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Wij verwachten een HBO of WO denk- en werkniveau, en voldoende werkervaring om zelfstandig te kunnen werken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en/of vastgoed.

 

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Reageer dan door een motivatiebrief en cv te sturen naar: Verschel & Van Dun BV, t.a.v. Niels Schellekens, Dorpsstraat 54, 5113 TE Ulicoten. Of stuur een e-mail naar info@verschelvandun.nl. Details over arbeidsvoorwaarden worden in een persoonlijk gesprek besproken.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Niels Schellekens via telefoonnummer 013-3031876 of 06-24199111.

 

Nieuws overzicht