Dit doen wij

Zijn uw beregeningsputten op orde?

Geplaatst: 16-08-2018

Door de extreme droogte van de afgelopen maanden zijn veel bedrijven in de problemen gekomen met hun beregening. Laat u niet verrassen; voorkom een boete en breng tijdig uw beregeningssituatie op orde. 

De afgelopen 1,5 jaar hebben wij onze klanten vaak gevraagd of de status van hun beregeningsvergunning in orde was. Voor veel agrariërs hebben wij dit voorjaar ruim op tijd beregeningsputten gemeld, bedrijfswaterplannen opgesteld, vergunningen aangevraagd en beregeningsputten aan- en verkocht ter verplaatsing.

Door de extreme droogte van de afgelopen maanden hebben zich echter nog een groot aantal bedrijven gemeld die tegen probleem aan liepen. Hiervoor moest met spoed alsnog actie worden ondernomen om legaal te kunnen beregenen. In sommige gevallen zelfs onder dwang van een handhavende overheid.

 

Meer informatie

Neem voor al uw vragen over de consequenties van de nieuwe regelgeving voor uw beregeningsputten, aanleg van een nieuwe put, bedrijfswaterplannen of de aankoop en verplaatsing van een bestaande put/vergunning, gerust contact met ons op via info@verschelvandun.nl of 013-3031876.

Ook wanneer u nog ongebruikte beregeningputten hebt liggen en u overweegt dit ‘recht’ te verkopen dan vernemen wij dit graag. Wij zijn voor onze klanten op zoek naar beregeningsvergunningen ter verplaatsing.

 

Nieuws overzicht